Nedrivning af tag og indvendig rydning tilbydes

Tagspecialisten kan varetage enhver nedrivning af tag, og det kan være et tag på et privat hus, men det kan også været taget på en boligblok. 

Vi kan med andre ord stå for alt i forbindelse med nedrivning af tag, herunder at montere nye spær, og vi kan naturligvis også lægge et nyt tag. Vi arbejder for kunder i Næstved, Ringsted, Sorø og omegn.

Vi kan tilbyde indvendig rydning og totalnedrivning

Indvendig rydning kan være i forbindelse med ombygning, byfornyelse og renovering, hvor vi sørger for demontering og nedrivning af alt indvendigt inventar, men også gulvbelægninger, lofter og lette vægkonstruktioner samt for eksempel el, rør og ventilation.

Der er altid tale om kontrolleret nedrivning, og det er uagtet pladsforholdene, men også, om det er over eller under jorden, herunder om det er industribygninger, boligblokke eller parcelhuse, og om det er kældre eller lofter. 

I nogle tilfælde benytter vi robotter, fordi de kan løse opgaverne nemmere og hurtigere, og dertil kommer, at de minimerer støj-, støv- og sikkerhedsproblemerne markant.

Ved nedrivning af tag søger vi for al bortskaffelse

Når vi rydder et fundament, efterlader vi terrænet ryddet, renset og planeret, så det er klart til ny anvendelse, og ved rydning af fundameter og lignende hjælper vi med ansøgning om tilladelser og al kontakt til myndighederne, ligesom vi naturligvis tilbyder rådgivning.


Vores arbejde kan med andre ord omfatte alt, herunder nedrivning af tag, totalnedrivning, indvendig nedrivning, oprydning, miljørigtig affaldssortering og bortkørsel af affald. 


Kontakt os på telefon 41 27 25 55 eller på e-mail tagspecialisten@mail.dk for at få et uforpligtende tilbud på nedrivning af tag eller en anden nedrivningsopgave.

​Følg os på Facebook

★★★★★

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Tagspecialisten Danmark ApS

Rugtoften 5

4173 Fjenneslev


​​Telefon: 41 27 25 55

E-mail: tagspecialisten@mail.dk 

CVR: 36087048

Tagspecialisten Danmark ApS

Rugtoften 5

4173 Fjenneslev